About Me

email: husnuzzonloa@yahoo.com


Segala artikel yang tersiar pada Blog ini hanyalah sekadar pandangan dan cadangan untuk perkongsian. Kebanyakkannya adalah hasil penulisan aku sendiri, ada juga yang aku copy dari penulisan orang lain tapi tak banyak  dan aku akan pastikan aku letakkan link asal penulis itu. Jika ada yang mendapati terdapat hasil penulisan yang bermanfaat, itu adalah dari Allah. Semoga perkongsian2 disini dapat memberi manfaat kepada pembaca. Jika nak copy paste atau nak link ke, mintak izin dari blogger dulu atau letakkan link asal artikel yg dikongsikan.  Email address ada kat atas tu. Hidup biar ada adab.

..............

Untuk sebarang pertanyaan kepada Penulis Jemputan Blog iaitu Saudari Virgin Rose VR (Penulis Siri Anxiety and I), untuk maklumat lebih lanjut tentang Anxiety Disorder pula, sila emailkan soalan terus kepada beliau di alamat email beliau, virginrosevr@gmail.com


.....................................................................................

ASSALAMUALAIKUM


Salam Positif ~ arjunasetia


Nabi SAW bersabda: ”Barangsiapa diberi KEBAIKAN kemudian ia berkata kepada orang yang memberi kebaikan, ‘jazakallah khairan’ (semoga Allah membalasmu dengan kebaikan), maka dia sungguh telah memberikan PUJIAN yang sangat baik.”
[HR Tirmidzi]