About Me

email: husnuzzonloa@yahoo.com

Segala artikel yang tersiar pada Blog ini hanyalah sekadar pandangan dan cadangan untuk perkongsian. Penulis bukan seorang doktor psikiatrik atau kaunselor, penulis hanya seorang yg telah di diagnos oleh doktor pakar jiwa, menghidap severe OCD, Anxiety Neurosis, Syndrome Tourette, Major Depression dan Insomnia. Penulis telah berjaya pulih dari OCD dan Anxiety dan penulis hanya ingin berkongsi maklumat2 tentang gangguan mental dari pandangan seorang pesakit, bukan dari pandangan seorang doktor. Maka “apa yang baik, jadikan teladan, apa yang buruk jadikan sempadan’.

Jika ada yang mendapati terdapat hasil penulisan yang bermanfaat, itu adalah dari Allah. Semoga perkongsian ini dapat memberi manfaat kepada pembaca.

Manakala ntuk sebarang pertanyaan kepada Penulis Jemputan Blog iaitu Saudari Virgin Rose VR (Penulis Siri Anxiety and I), untuk maklumat lebih lanjut tentang Anxiety Disorder pula, sila emailkan soalan terus kepada beliau di alamat email beliau, virginrosevr@gmail.com


.....................................................................................

ASSALAMUALAIKUM


Salam Positif ~ arjunasetia


Nabi SAW bersabda: ”Barangsiapa diberi KEBAIKAN kemudian ia berkata kepada orang yang memberi kebaikan, ‘jazakallah khairan’ (semoga Allah membalasmu dengan kebaikan), maka dia sungguh telah memberikan PUJIAN yang sangat baik.”
[HR Tirmidzi]