Rabu, 11 November 2015

Seminar Anda Mampu Merawat Diri Anda

Syukur ke hadrat Allah SWT, seminar Anda Mampu Merawat Diri Anda pada 7 Nov lalu berlangsung dengan jayanya. Seramai hampir 40 orang peserta telah menyertai seminar ini yang padat dengan pengisian tentang OCD, Anxiety Disorder dari sudut klinikal, pandangan islam serta langkah cadangan merawat diri. Segmen 1 yg merupakan forum dan sesi soaljawab telah dijayakan oleh panel jemputan khas, sdri Virgin Rose VR dan Ustaz Shazwan.

 Segmen 2 pula menerangkan tentang kaedah Hukum Daya Tarikan oleh admin, manakala slot I Love Myself telah disempurnakan oleh VirginRose VR. Respon para peserta amat positif dan menggalakkan, dan dalam slot terakhir iaitu Kaji Selidik, rata-rata peserta menyatakan mereka amat berpuashati dan kini mempunyai semangat dan keyakinan bahawa mereka boleh sembuh dan pulih dgn izin Allah. Ramai juga yang meminta agar seminar seumpama ini diadakan lagi dimasa akan datang. Inshaa Allah, pihak admin sedang mengusahakannnya, dan bukan hanya di Lembah Kelang, tetapi juga dinegeri-negeri lain di Malaysia. 

Pihak admin mengucapkan jutaan terimakasih pada para peserta yg sudi dan sanggup hadir walaupun ada yang datang dari jauh, dan juga kepada panel jemputan khas yang telah menyampaikan serta berkongsi segala ilmu dan pengalaman mereka dengan amat berkesan sekali.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Tinggalan pesanan anda

Nabi SAW bersabda: ”Barangsiapa diberi KEBAIKAN kemudian ia berkata kepada orang yang memberi kebaikan, ‘jazakallah khairan’ (semoga Allah membalasmu dengan kebaikan), maka dia sungguh telah memberikan PUJIAN yang sangat baik.”
[HR Tirmidzi]