Sabtu, 26 Mac 2011

Seminar 'Realiti adalah Refleksi Dalaman Diri'Sessi cuti persekolahan penggal pertama lalu, Seminar "Realiti Kehidupan Adalah Refleksi Dalaman Diri' telah diadakan untuk pelajar, remaja dan juga dewasa, anjuran JKK Kg. Melayu Batu 16, Rawang. Seminar ini berkisar tentang Pengenalan Hukum Tarikan, Definisi Husnuzzon dan Langkah-langkah pengaplikasian dan juga EFT. Seperti biasa penekanan dan latihan diberikan pada bahagian Affirmasi dan juga Komitmen.

Alhamdulillah sambutan dan kefahaman peserta sangat menggalakkan. Saya mendoakan semoga anda semua berjaya dalam apa jua yang anda cita-citakan. Terimakasih kepada JKK Kg. Melayu Batu 16 diatas kepercayaan dan sokongan yang diberikan untuk mengendalikan seminar ini. Juga jutaan penghargaan kepada AJK yang membantu menjayakan seminar ini.


Antara peserta-peserta yang hadir

Slot 'Kepentingan Menyayangi Diri Sendiri' Oleh Puan Hjh NorHafizah

'Memahami Musibah Dari Persepsi Positif'
Sessi Penyampaian Hadiah dan Sijil Penyertaan

'Semoga Rahmat, Taufiq dan Hidayah dari Allah S.W.T sentiasa mengiringi kita semua'

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Tinggalan pesanan anda

Nabi SAW bersabda: ”Barangsiapa diberi KEBAIKAN kemudian ia berkata kepada orang yang memberi kebaikan, ‘jazakallah khairan’ (semoga Allah membalasmu dengan kebaikan), maka dia sungguh telah memberikan PUJIAN yang sangat baik.”
[HR Tirmidzi]